Fokusbyte

De senaste två veckorna har jag varit väldigt fokuserad på en person som vi kan kalla Konservöppnaren, för det var så han beskrev sitt arbetsjag, som en konservöppnare. Lite som att jag ibland beskriver mig själv som en telefonsvarare.

Vi blev osams i onsdags då han inte dök upp till vår avtalade lunchdejt och nu har vi inte pratat sen i tisdags. Vi har lämnat varsitt mobilsvar till varandra och jag tror att båda egentligen villl börja om och fortsätta ses, men nu är vi i limbo och jag släpper honom. Avslutar kapitlet och börjar fokusera på andra saker istället.
Saker som att köpa det där gymkortet, lägga om kosten och bli sådär smal och snygg som jag vill vara till maries bröllop.

Det är så jag fungerar; jag distraherar mig själv för att slippa tänka på sådant som gör mig ledsen, som kan sänka mig. Lurar mig själv att tro på att 'det där var ändå ingenting att ha' och 'det var inte bara mitt fel, faktiskt!'.

Så nu: omgruppering, mobilisering av tankar, fokus och energi. Ikväll köper jag Friskiskort och lägger till träningsbloggar på Bloglovin' för att höja motivationen.

Let's go!

      

Kommentarer
Postat av: Originalet

Svar:

5 dagar!

2012-02-06 @ 12:00:19
URL: http://originalet.net
Postat av: KAPPES

sv: Tack så mycket :)

Jag pluggar, sista året på gymnasiet men gick med en vän som var uppskriven på i stort sett alla listor :) jag hade lite tur där

2012-02-08 @ 14:11:43
URL: http://kappes.webblogg.se/
Postat av: INGRID WENELL - Mode Stil Färg Inspiration

åå tack för din kommentar! Kul att du gillade kollaget :)

2012-02-08 @ 21:02:22
URL: http://ingridwenell.se
Postat av: Gaymasen

Haha taaack! Jag älskar mitt krullhår. ;-D

2012-02-09 @ 11:31:06
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Sandra

sv: Tack så mycket! Skjorta har blivit en stor favorit i garderoben;)kram

2012-02-09 @ 17:31:40
URL: http://psychosandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0