Softspoken anger

Det hade jag döpt det här halsbandet till, om det varit min design, men nu hater det säkert något tråkigt som 'FYneckss12'..


Dagens outfit

Hittade dessa snygga byxor på H&M ihelgen och slog till direkt, då de passade mig som en smäck!

Kände att mintgrönt var en bra accent, då jag inte ville köra säkert och finst med vitt som enda matchning.

Vad tycker ni, bra eller anus?


Viktigt och bra!

Det finns många män i mitt liv, naturligtvis på olika plan, som jag älskar.

En av dem är Fredrik Backman på Café. Han är rolig, han älskar att prata(OK, skriva då..) om mat och ja, det är väl ungefär det som krävs för att jag ska älska en man jag inte känner personligen.
Sen älskar jag honom också lite extra, när han lägger upp sånt här på sin blogg.

Jag fick tårar i ögonen och ville direkt sms:a in alla mina pengar. Underbart initiativ!

Fredags-fitspo!


Today is friday!

Denna vecka har det varit mycket fokus på träning och tyvärr en del irritation över skuldfrågan när någon är otrogen, men nu blir det nog bättre snart.
PMS:en ska väl släppa nån gång? ;)

Men idag är det fredag och det firar jag med mintgrönt skrev, vit kabelstickad tröja, neonrosa armband och naglar samt svart oversize-kavaj. Alltid nåt, som det brukar sägas.
Ikväll blir det förfest med mina favorit-gays på Söder! Ska nog passa på att lämna igen papegojan Patrik till Sara då, han verkar sakna henne.. Juho ska få sin nya tekanna också, jag råkade ju smasha hans förra med en skåplucka när jag var hos honom sist..(Detta var även första gången jag var hemma hos honom...)
Punschrulle + Friskis = Win..?

Måste bara lägga upp denna bild från gymmet igårkväll.
Undrar så många gånger om dagen hur folk tänker.
 
Hur tänker man när man tar med sig Punschrullar till gymmet? Äter man dem innan, som uppladdning inför ett hårt pass, eller vill man myla i sig dem efteråt som belöning?
Båda alterntiven känns ju ytterst tvivelaktiga, iallafall om man vill uppnå någon form av resultat av träningen som är kopplat till högre fysisk attraktionsgrad.

Jag är mycket skeptisk till att det är någon som vill gå upp i vikt, som tagit med sig denna fett- och sockerbomb som träningssällskap. Såna personer brukar, enligt min erfarenhet, jobba mer med endera proteinpulver eller stabbig 'riktig' mat, och inte bakverk.

Ytterst förvirrande och skumt.


Sedan undrar jag också litegrann hur mannen jag mötte på väg till tunnelbanan innan gymmet tänkte, när han köpte en mössa med Club Privé inbroderat i guldtråd med sirlig stil i pannan.

People - go figure!

Fokusbyte

De senaste två veckorna har jag varit väldigt fokuserad på en person som vi kan kalla Konservöppnaren, för det var så han beskrev sitt arbetsjag, som en konservöppnare. Lite som att jag ibland beskriver mig själv som en telefonsvarare.

Vi blev osams i onsdags då han inte dök upp till vår avtalade lunchdejt och nu har vi inte pratat sen i tisdags. Vi har lämnat varsitt mobilsvar till varandra och jag tror att båda egentligen villl börja om och fortsätta ses, men nu är vi i limbo och jag släpper honom. Avslutar kapitlet och börjar fokusera på andra saker istället.
Saker som att köpa det där gymkortet, lägga om kosten och bli sådär smal och snygg som jag vill vara till maries bröllop.

Det är så jag fungerar; jag distraherar mig själv för att slippa tänka på sådant som gör mig ledsen, som kan sänka mig. Lurar mig själv att tro på att 'det där var ändå ingenting att ha' och 'det var inte bara mitt fel, faktiskt!'.

Så nu: omgruppering, mobilisering av tankar, fokus och energi. Ikväll köper jag Friskiskort och lägger till träningsbloggar på Bloglovin' för att höja motivationen.

Let's go!

      

Överbyxor för våren

Ingen kan väl ha missat vårens stora trend, färgglada byxor, så därför tänkte jag i bästa modeblogganda lägga upp lite bilder här på bra och bärbara sätt att bära denna trend.

Bilderna kommer från WhoWhatWear.com

 Gillar första looken, men jag hade nog själv valt en vit skjorta och inte en svart, och den tredje bilden äskar jag, färgjunkie som jag är!

Äger numera ett par knallblå babies, som jag snart hoppas får sällskap av ett par mintgröna alternativt riktigt turkosa som de här ovanför. Vilken färg på byxorna vill ni ha i vår?


Peek at Karl


Hittade detta lilla kollage över Lagerfelds nya linje KARL hos Elin Kling. Tycker det ser rätt lovande ut:Gillar särskilt västen och kjolen, även om de garanterat skulle få mig att se ut som skit.
That's fashion for ya, you love it eventho you'd never (be able to) wear it!

Ingen marknad för bögblod?

Hörde en märklig kommentar till en nyligen ändrad lag inom sjukvården på nyheterna imorse.
Lagändringen innebär att fr o m 1 januari 2012, dvs i år, så får man inte längre neka män som har sex med andra män, utan att bära på HIV-smitta, att ge blod.

Om detta uttalade sig en man som arbetade på Blodmottagningen(säkert fel namn, men ni fattar) på Universitetssjukhuset i Uppsala ungefär såhär: 'Om det inte finns någon efterfrågan för produkten, så kommer det tappas blod som sedan bara slängs bort/förstörs, och det känns oetiskt, tycker jag.'

Personligen tycker jag att det känns mer oetiskt att motsätta sig blodgivare som råkar gilla att ha sex med personer av samma kön, om de är friska.
För mig spelar det ingen roll om blodet kommer från straight, gay, etnisk svensk eller invandrare, bara det matchar min egen blodgrupp! 

Jag tycker att det känns helt bisarrt, lite som en Grotesco-sketch, faktiskt. Som om sköterskan skulle fråga mig, inte olikt en flygvärdinna gör gällande kaffe/te på flyget, om jag vill ha straight- eller gayblod?!


Dricker lite blodrött nyponte för att hylla alla våra blodgivare i landet istället.

Skål!


RSS 2.0