Tant Grön i pennkjol

Gårdagens outfit blev en klassisk kontorslook med Tant Grön-/Kermitfeeling.
Kändes kul att inte bara köra svart/grå/beige/marinblå kjol utan gräsgrön istället. :) Hittade den lilla godingen på H&M i Övik under mellandagarna, så den fick snällt följa med ner till Stockholm.

image description


Julsvin

Den där känslan man får, när man kommer på att man inte köpt present, blomma eller alkoholhaltig vara till kollegan man kommer saknas sista dag.
Den känslan plus den man får när han har med sig en julklapp till en själv.

Känner mig som ett riktigt praktarsle alternativt julsvin. Fick nog automatiskt mellannanmnet ego nu.

Vad gör jag nu!?
Tänkte jobba till 12-13, men kommer inte hinna gå iväg innan. HELVETE att jag inte tänkte på detta tidigare! :(

Happy birthday to me!Hjärtat är fyllt av kärlek, glädje och lycka av alla härliga människor som gett mig gratulationer, kramar och presenter idag!
Igår fick jag avsmakningsmenypå Wedholms Fisk  med vinpaket och skratt med en sideorder bestående av renaste kärlek  från mina närmaste vänner: Marie, Mathias och Erik, det var UNDERBART! Jag fick även en jättefin, ny röd läderhandväska av dem! ^_^

Jag bjöd på Sveriges i särklass fulaste tårta på jobbet idag, eller, som John sa 'en riktig barntårta'. God var den iallafall, McFlurry Ballerina Pepparkaka är en riktig toppenfyllning, alltså!Av Mackan och John fick jag sen en riktigt fin sockerkaksform! Vilka killar, va?! ^_^ 

All kärlek till dessa underbara personer, som förgyllt och fortsätter att förgylla min dag idag!

Lyckan är så total att jag knappt ens finner ord!!


Guilty pleasure

Jag måste erkänna, detta är mitt största guilty pleasure just nu:

Elsas Värld!

Superpinsamt mest hela tiden, halvkackiga skådisar och helt osannolika scenarios, men ändå så härligt roligt! kanske är det igenkänningsfaktorn som gör det, att jag vet att jag skulle kunna göra och säga precis samma saker som Elsa gör, om jag inte hade haft min fegisspärr..
Dagens hittills bästa nyhet!Reposting is unevitable!


källa: http://gymelof.shapemeup.se/

Ny önskelista från Asos..


Det är mycket nu

Känner för att skriva ett riktigt bitterfitta-inlägg här, IGEN, men jag pallar inte.

Det är för mycket känns för jobbigt, irriterande, pissigt och drygt just nu, så ni får den här söta bilden på en hund istället.Puss, hej!

Den här bloggposten innehåller nötkräm


Det pågår just nu en tyst katastrof.
En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas.
Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.Foto: UNICEF/Pelle Bergström

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop.
Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.


Camera+, i less than three you!

Tog tre inspo-bilder på helknäppt skjorta, stickisen och dubbla pärlhansband. Alla tre bilderna är tagna i samma ljus och med Camera+ blev de så mycket bättre!


RSS 2.0