Den där känslan

Ni vet, den där jobbiga känslan, känslan man får när man, utan att egentligen ha gjort någonting aktivt, har gjort en vän besviken, att man svikit vänkodexen genom att inte göra något särskilt alls.
 
Den känslan bor i mig nu, det där dåliga samvetet som ligger precis innanför pannbenet och skaver, tynger ner hela medvetandet och får mig att känna mig som en usel vän.

Hur löser man en sån här grej?

Match made in heaven

Ibland är jag så omedvetet välmatchad, så man nästan svimmar, kolla bara nedan! N-Ö-J-D kunde vara mitt mellannamn..



Funderar lätt på att lägga upp lite fina outfitbilder här också, men då kanske det börjar kännas som en såndärfjortisbrådmogenjagälskarfotomodesminkfrisyreråvaramekompisar-blogg? Vad säger ni, mina 4-5 trogna följare? It's up to you!
(Mest sugen på det idag pga den sjukt snygga matchningen mörkblå kort klänning och petrolblå/mörkturkosa strumpbyxor..hehe..)

Socker, fett och snus

Kalla det kuckelimuckmedicin eller vad du vill, du, men det funkade för att höja mitt humör inför eftermiddagen iallafall!

Fetaste och godaste lurren på länge, just cos i'm worth it!


1, 2 - fuck you!

Vissa dagar, som den här, då är alla dumma i huvudet!
Kunder, kollegor, kompisar. Alla människor omkring en är undantagslöst dummare än tåget och dessutom desillusionerade nog att tro att det är du som är dum.

Jag ville bara berätta det.


Skönt att idag är en sån dag. Jävligtjävlajätteskönt!


















(Eller så är det bara lågt blodsocker och snusabstinens..?)

So much for romance..

Fick en romatisk idé inatt, för något jag ville göra på vår femte dejt, men det föll tyvärr lite platt.

Tråkigt, men så kan det gå..

Bjuder på ett par bilder på mina candy colour nails istället! :)

 

(Vet att den första bilden ser lite mongo ut, men det var svårt att handposa och få med alla naglarna, så färgerna syns..På den andra bilden ser det ut som tummen och lillfingret är samma färg, men i verkligheten är tummen mörklila och lillfingret mörk petrol..)


De små sakerna


Hittade en fin blogg om alla de små sakerna som gör livet vackert, som finns omkring oss dagarna i ända, men som vi ibland inte ser eller märker av när vi är nere eller har för mycket att tänka på:

justlittlethings.net

Här kommer tre av mina favoriter hittills:



Tomhet

Just nu känner jag mig inte på topp i något avseende alls, tyvärr. Känner mig tom inombords, som att jag är helt likgiltig inför livet och det om händer och sker runtomkring mig, som om jag var bedövad.
Obehagligt, läskigt och ovant för mig, då jag oftast känner att livet leker.

Vet inte vad det kan bero på eller hur jag ska bli av med känslan.

Vi var på Skeppsholmen i onsdags och såg T-Pain, Petter och min favorit The Streets, och då kände jag mig riktigt peppad och glad, men u efteråt är jag ändå lite låg..

Misstänker att det till stor del beror på att jag känt mig inkompetent och hopplös på jobbet på sistone, alldeles för mycket har blivit fel, och det påverkar tydligen mig mer än jag var medveten om..

Förhoppningsvis släpper det tills imorrn, när vi är ett gäng som ska till Skeppsholmen och kolla in mini-festivalen där.

En kassaapparatsgalning stekte min hjärna

Där är en mening man inte ser varje dag! Madness.

Får in ett samtal på jobbet från en man, som är uppenbart exalterad över att han fått en kassaapparat av märket Sharp(min blogg ingår inte i något Public Service-koncept, så jag får märkesnamedroppa huuur mycket jag vill..Haha! :P Och ja, jag vet att jag just erkände att jag lyssnar liite för mycket på P3.. ), S-H-A-R-P, bokstaverade han tydligt och klart för mig.

Sedan ramblade han på i hög fart och volym, på halvbred göteborgska(som dessutom är min minst föredragna dialekt!) om hur bra det var att han fått en ny kassaapparat av sin chef och att han fått igång den och kunnat få upp kassalådan, men att han inte kan addera, så att han kan ha nytta av/leka med maskinen.

Eftersom jag aldrig tidigare fått ett sådan ärende på telefon, frågade jag en av mina kollegor om hur vi lägger in servicejobb på sånt här. Kollegan skakade på huvudet och rådde mig att hänvisa kunden till en annan avdelning internt.

Sagt och gjort, jag återgick till kunden, som väntat i telefon på besked från mig, och berättade att jag personligen inte kunde hjälpa honom utan att jag skulle ta med hans kontaktuppgifter till rätt avdelning, men då började han pladdra på igen om hur fin och bra maskinen var och hur mycket han ville använda den och att han samlat på kassaapparater sen han var liten och den här maskinen hade han fått av sin chef på Samhall och den var så bra för att den var mycket lättare än hans förra maskin, för den var det minsann marmor på, så den var tung, den, men som tur fanns det någon tjej som hette Maria på hans jobb som jobbat med maskinen innan, så hon visste att den fungerade och att han verkligen ville få reda på hur han kunde få den att addera, så han kunde leka med den...etc, etc..

Ungefär här går det upp för mig att jag sitter och pratar med en privatperson, och att jag inte alls kan göra något för att hjälpa honom med maskinen överhuvudtaget (eftersom vi är ett business 2 business-företag, ja, ett företag-till-företag-företag, jag inser hur sjukt det ser ut och låter, men så är det iallafall).

Jag lovar dyrt och heligt att han kommer bli kontaktad av någon hos oss som har koll på restaurangkassaapparater från Sharp, även fast jag vet att det är veckans största lögn hittills.
Elakt, jag vet, men jag tycker lite att han förtjänade det efter att han nästan tjötade av mitt vänsteröra och i princip stekte min stackars hjärna under mer än 10 minuter!

När vi lagt på var det självklart en massa kö, och mitt headset blev kallt 'hora' både en och två gånger, men det kan det ha. Slampheadset, som inte gör som jag vill!

Bestraffning

Har fortfarande ångest för att jag bröt dieten, så denna vecka har jag bestämt mig för att bestraffa mitt bryt med en egen variant av dieten:
En activia-yoghurt till frukost och en liten kaffe med sockerbit någon gång under förmiddagen
En smaksatt keso och två kokta ägg till lunch, ev en morot
Till middag toskansk tomatsoppa med fet-créme fraîche och ev morot/frukt till.

Väldigt lite kolhydrater och ganska lite kalorier, så det bör fungera för att hålla kvar
Har tyvärr fått med mig en aversion mot att äta normala mängder mat efter at jag bröt kuren, jag tycker helt enkelt inte att jag är värd att äta normal mat/normala mängder, eftersom jag bröt dieten i fredags.

Ätstörning light eller bara brytångest, det är frågan..


Fredagsbryt och lördagsångest i regnet

Igår var det ju fest hos Anna, men inte så stor fest som jag hade trott. Vi var 7 tjejer in alles, så det var mer en minifest med våra mått mätt,dock en väldigt mysig minifest! :)

Tyvärr så tappade alla peppen pga vädret, och jag tappade peppen för att jag failade och bröt.
Har fortfarande ångest för det!
Känner mig uppsvullen och fet som en blåval, bara pga några chips och kex med crème bonjour-ost på..

Men mest har jag nog ångest för att jag inte kunde väga mig innan jag åkte till Anna. Missade ju att väga mig i repan och sen visade det sig att Anna inte hade någon våg, så nu är jag like vis på om jag gått ner eller inte och innan jag vet vill jag inte bryta dieten helt. 

Does that make any sense at all?  


Hur var lunchen?

Ja, vad kan man säga, en liter apelsin- och ananasjuice + ca 1,5 dl turkyoghurt.
Juicen var godare än den förra, tummen upp! (Då var det äpple-kiwi-apelsin, tror jag. Isch, way too sweet!)

Jag kan verkligen rekommendera juicen på bilden nedan:



On another note är mina fötter tydligen inte lika snygga i alla andras ögon, som jag själv tycker. Konstigt!
Hoppas inte det gäller alla delar av mig..! :0

Dag 11 och fula fötter

Då var det alltså fredag och dag 11, skööönt, eller inte..

Hade mycket hellre velat att det skulle vara onsdag eller måndag, så att jag slapp avsluta dieten på en söndag, dvs dieta mig igenom hela helgen.. Känns tufft med tanke på kvällens storfest för fina Malin med hela gänget(nästan)! Kommer självklart hålla dieten hela dagen, men vinet ikväll känns svårt att prioritera bort..

Aaaanyways, nu ska jag gnälla om en annan sak.. Hänger en del på Bloglovin' sen jag började blogga själv, och det är kul för det mesta att hänga med i en massa bloggar, annars hade jag ju inte gjort det såklart!

Idag hittade jag följande bild på en av dem, och jag är ledsen, men dessa fötter är knappast vad jag skulle kalla fina.. Sorry lorry, men kolla mellanrummet mellan stortån och de andra.. Vad hände där?! :0

Denna blogg använder även sina fötter i headern, så hon måste vara stolt över dem.. Hmm.. I wouldn't be!



Nu är jag äckligt dryg och bitchig, men kolla bara här, vad mycket snyggare mina fötter är!
Också lite skeva, såklart, men iallafall inga korvtår..



Får passa mig för att kommentera bloggen i fråga med denna bloggadress framöver..


Lunchfail dag 10

Idag ville jag inte äta min lunch, salladen smakar beskt. Konstigt att man faktiskt kan tappa matlusten under denna kur!

Se nedan:



Ville inte, som sagt, så jag åt det jag kunde förbättra med salt: halva salladsmängden och äggen.



Tragiskt, och nu sitter jag här, med huvudvärk, ont i nacken och hunger.

Dag 10 so far

Idag är första dagen jag varit hungrig direkt när jag vaknat! Jag tror anledningen är att jag åt för lite kött igår.

Sen minusfuskar jag lite idag igen: jag hade inget rostbröd hemma och det går ju inte att köpa en enkel rostad macka utan pålägg på Pressbyrån/Sleven, tyvärr, så idag blev det kaffe och sockerbit endast igen.

Huuungrig och seg ser jag inte framemot dagens lunch: 2 kokta ägg och en besk sallad. :(

Kvällsfilosofi

Lite insikter och tankar såhär inför absoluta slutspurten, som jag måste erkänna är schjuukt dåligt inplanerad av yours truly: den infaller nämligen över helgen! Gah!

Anyways, nu var det inte dålig planering som inlägget skulle handla om, utan insikter och tankar som kommit till mig under kurens gång.
Here we go!

Jag har insett att jag klarar av att vara hungrig mycket längre än jag tror.
Visst, man blir lite grinigare, gnälligare och allt som kan kallas stubin åker genom det berömda fönstret, men hey, bra att veta ändå att man kan stå sig på en kopp the och några glas vatten i ca 12 h innan man nästan somnar av lågt blodsocker!

Jag har märkt att jag inte alls känner mig korkad/lost in space på samma sätt denna omgång av kuren, som jag gjorde under förra racet.
Då var jag helt enkelt helt tappad, icke-kommunicerbar och bortkopplad från min egen hjärna. Man kan säga att alla synapserna hade åkt på en gemensam semester till Mallis i ca 9 dar.
Det är skönt att slippa nu.
Detta har även lett mig till följande insikt: jag måste ha såå mycket mer fett och slagg att bli av med denna gång, eftersom förbränningsmekanismen inte satt sig på levern(det vet jag eftersom jag hittills inte mått dåligt en enda dag, vilket jag först trodde.) eller hjärnan ännu. Ännu en gång: skönt!

Som jag skrev tidigare idag:
Jag älskar mig själv lite för mycket för att egentligen göra det här.
Jag vet mitt värde och att jag är vacker, härlig och helt enkelt sten-skön, även om jag aldrig kommer vara en stl 34-36 igen.
Även om det självklart vore så mycket roligare att shoppa byxor eller kläder i allmänhet om jag skulle vara så smal och liten, så vet jag att jag duger och ser jävligt bra ut ändå, även fast jag ligger närmare stl 38-40 än något annat (och ibland faktiskt gränsar till stl 42 på byxfronten).
Jag vet att jag har en fin form och att killar tittar på och efter mig även fast jag inte är modellsmal eller benig någonstans, eftersom jag har en kvinnlig gitarrfigur som är jävligt snygg.

Godnatt och TACK för fina kommentarer idag, här och på fejan. Det hjälper mig verkligen! :)


Kvällens middag, dag 9

Otroligt nog klarade jag mig genom även denna dag utan att fuska. [insert fans applauding here]
Middag nedan, vad kan jag säga? Helt ok för att vara hemmalagat kött och sallad, liksom.




Men ok, lite fuskade jag. Bytte åsnelatrinen mot balsamicovinäger, samma sälta, tänkte jag. Hell of a lot better!

Suget...












Och till sist lite bildorgie med favoritefterrätten: Cheeeeesecake!!

   
 

Kalla mig Snoris och ge mig choklad!

Ååååh, mer snor varje dag.. Mmm-mumma!

Som vanligt är jag pissless på förkylningshelvetet och dietjäveln, men vi kör på ändå, låtsas som det regnar(varför man nu skulle vilja låtsas just det?!), visslar i takt med ingenting och härdar ut.

Jag har dock en riktigt stor utmaning framför mig: på fredag är det stor fest med alla mina fina vänner(utom Marie, tyvärr! :s) och jag är redan sugen på vinet, det där söta vita som är lite spritsigt med microbubblor, du vet. God damn, vilken wine-o jag är! Ska jag härda eller falla samman..?

Oklart, men jag är ju fortfarande sjukt sugen på att bryta, för att det är så tråkigt, för att jag bara känner mig uppsvälld av maten när jag väl får äta om dagarna, för att jag inte märker någon skillnad och kanske allra mest för att jag känner att jag egentligen inte vill eller måste göra det!

Kan man älska sig själv för mycket, som man är, för att vilja banta? Uppenbarligen JA.

Jag vill ha normal mat
, eller åtmindstone LCHF och jag vill ha VIN!
Godfuckingdamnit, vad jag vill ha vin, godis och av någon konstig, udda anledning som jag itne blir klok på: mjukglass!




Idag får jag iallafall äta kött till middag, blodigt blir det. Blodigt nötkött med salt, peppar, sallad, olja och åsnelatrin, nej, vad skriver jag, citron menade jag såklart!
Det blir gott eftersom lunchen idag var något av det tråkigaste hittills, förutom den där vidriga juice- och yoghurtkombon i förra veckan, då. Idag var det nämligen 3 dl yoghurt och 10 skivor skinka som gällde. Torrt.

Dagens middag



Som vanligt nuförtiden känner jag mig uppsvälld efter maten. :(  Annars var det gott. Salt på allt utom bananen och vattnet gjorde det godare. :)

Gårdagens middag



Lamm och fruktsallad fotat med Hipstamatic :)

Enough is enough!

Usch, vad less jag blir på att vara sjuk, och usch vad tråkig denna blogg är med alla klagomål...

FÖRLÅT!
Tyvärr är det svårt att vara härligt happy när man ligger på ett konstant kaloriunderskott, samtidigt som man känner sig mer som en host- och snorfabrik än en sexy lady..
Jag blir tokig på att min förkylning inte släpper, och ja, jag inser att det måste bero på dieten(som jag inte ska bryta!) att jag inte blir frisk, men ändå, jag orkar inte vara sjuk mer nu. 
En vecka räcker. Enough is enough!

Se där, det fanns mer gnäll i kärringen, trots allt! ;)



Fastebrottet

Trött och slö var bara förnamnen på vad jag kände mig efter dagens fasta, herregud, vad seg man blir när man inte intar något annat än vatten en hel dag! My gosh!

Middagen lagades dessutom inte förrän kl 20! Lammkotlett med fruktsallad gjord på 1 banan, 2 apelsiner och ett stort äpple. Åt inte upp all frukt, men nästan.
Nu bubblar magen för fullt och jag har en smygande huvudvärk. Känner mig uppsvälld nu.. Kött och frukt var tydligen ingen hit på fastande mage.. Who'da thought!?

Imorrn är det kaffe, sockerbit och rostbröd som gäller igen, sen två kokta ägg, sallad och en liten skinkbit till lunch och en tomat, kokt broccoli och en frukt till middag. Ser faktiskt framemot en mer "baanserad" meny imorrn.
Kom nyss på att jag inte har mer sallad hemma, så det är tur att vi har ett lunchhak som säljer sallad i närheteen av kontoret! :)


Dagen idag, dag 7

Idag är det hardcorefasta för hela slanten! Ingen frukt, ingen sallad, inga ägg, no nothing fram till middagsdags ikväll, då det ska bli lammkotlett och fruktsallad. Mmmm-mm...

Känner mig stark på ett sjukt sätt!


Helgen (Dag 5 & 6)

Ojoj, ihelgen var det svårt att hålla dieten! Jag var frestad av allt och inget heela tiden,konstant sugen på hamburgare, glass, potatismos och godis, men jag lyckades hålla igen. Jag lyckades!

Trots att jag var kattvakt hos Marie & Mathias mitt i Sjöstan med en massa kiosker och snabb- och godmatsställen, trots att jag var på Gröna Lund hela lördagkvällen och frestades av allt möjligt, trots att det var godis/chips/matreklam på TV heeela helgen långså föll jag inte dit!

Det var inte lätt, men det gick!

Juice- & yoghurtlunch

Något så sliskigt och segt att äta få i sig!
Herregud, vad ickegott det var.
Min juice, som jag trodde skulle vara så god innehöll tydligen en massa lime, som i min mun smakar honung och inte alls sådär friskt och fräscht som alla andra tycker.. Detta gjorde att min lunchmåltid idag mest kändes jobbig och tung, eftersom juicen var den stora delen av det hela.. Uscha!
Har fortfarande inte lyckats sätta i mig hela litern. Ett hotande 3 dl-glas står här bredvid mig på skrivbordet och jäser.. Usch och huvva! (Det enda som smakar värre är den dagliga kaffekoppen med sockerbit. Smakar ju enbart beskt, lera och bleck!)


                                         

För övrigt kan lilla bittersnippan rapportera att det ringer som sällan förr här på kontoret, och att det är ganska frustrerande att känna sig hostnödig under ett helt 3-4-minuterssamtal med en kund som inte vill sluta prata, så att man kan lägga på och få hosta livet ur sig ett litet tag tills nästa kund ringer.. Men bara ganska.

Nu har jag klagat så mycket att jag funderar på om denna blogg inte ska få byta namn till Klagomuren istället, men det namnet lär ju vara taget redan..

Dag 4

Idag är första dagen som jag inte känner mig döende i förkylningssyndrom! Wohoo! :D

Idag är jag istället riktigt hungrig, vilket jag inte har något för, eftersom dagens lunch innebär en liter juice och 3 dl naturell yoghurt och middagen är ett hårdkokt ägg, en riven morot och en liten burk keso. Yippi-yummy!

Igår var det läskigt nära att jag gav upp, tänkte flera gånger om att "nu skiter jag i detta, det är inte värt det!", men sen kom jag på bättre tankar. Härda, härda, härda! Nu jävlar ska Limpan bli ett kex!



On a more positive note, så ska jag vara kattvakt åt sötaste Saga-baby hela helgen, när Marie och Mathias är i Övik och hänger. Det blir mysigt! :)


Frukost+lunch dag 3


Dag 3

Idag måste jag slå ihop frukost och lunch, eftersom jag nyss vaknade. Tror inte att det gör något, eller rättare sagt hoppas jag att det inte gör något!

Lägger upp bild på vad jag fick äta till frukost/lunch snart.


Och jag måste erkänna att det är en fördel att vara sjuk samtidigt som man kör denna kur eftersom jag känner mig mycket mindre hungrig och sugen på mat överhuvudtaget. Glass är jag dock supersugen på, men det blir inget!

Frestelse!

Fick nyss ett ganska gulligt, men väldigt frestande mms från min dejt (som inte vet att jag börjat med dieten).
Han skickade en fin jordgubbstårta, ungefär som den på bilden här nere..



Åååh, jag vill ha kuckelimuckmedicin nu, men jag kan ju inte ge upp dieten efter bara en dag! Härda, härda, häääärda!

Lunch dag 2

3 dl turkisk yoghurt
10 skivor rökt skinka
1 glas vatten



Mmm-mm!


Dag 2

Igår trodde jag att jag skulle må illa när jag vaknade idag, det gör jag inte. That's the good news! De dåliga nyheterna är att jag fortfarande har mördaront i halsen och feber idag istället.

Meeen, det spelar ingen roll, för nu är det frukosttime: En kopp kaffe och sockerbit, sockerbit och en kopp kaffe(sm jag hatar!)

En av bilderna som fick mig att bestämma mig..



Den är fin tills man kommer till midjan, då bullar det ut liiite för mkt!
Men snart blir det bättre! :)

Åt min middag runt halv åtta ikväll, var hungrig direkt efter 10 min, nästan.. Men det är ju ett tecken på att det fungerar!

Räknas det förresten som fusk att jag marinerade köttet idag? Dietmenyn är lite oklar på såna punkter, tycker jag.. Hmmm...

Maten

Detta är alltså vad jag får och ska äta de närmaste 13 dagarna:

DAG 1
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit
Lunch: 2 hårdkokta ägg, spenat kokt i vatten, 1 tomat
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron

DAG 2
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit
Lunch: 10 skivor skinka, 3 dl yoghurt naturell
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron

DAG 3
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad
Middag: Kokt broccoli, 1 tomat, 1 frukt

DAG 4
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg
Lunch: 1 liter juice, 3 dl naturell yoghurt
Middag: 1 hårdkokt ägg, 1 riven morot, 1 liten keso naturell (250 g)

DAG 5
Frukost: 1 riven morot med citron
Lunch: 1 stor bit kokt torsk med citron, 1 liten klick smör
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med broccoli

DAG 6
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 riven morot
Middag: ½ kyckling, sallad med olja och citron

DAG 7
Frukost: 1 kopp te utan socker
Lunch: Ingenting
Middag: 1 grillad lammkotlett, färsk frukt

DAG 8
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad
Middag: Kokt broccoli, 1 tomat, 1 frukt

DAG 9
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit
Lunch: 10 skivor skinka, 3 dl yoghurt naturell
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron, 1 frukt

DAG 10
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad
Middag: Kokt broccoli, 1 tomat, 1 frukt

DAG 11
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg
Lunch: 1 liter juice, 3 dl yoghurt naturell
Middag: 1 hårdkokt ägg, 1 riven morot, 1 liten burk keso naturell (250 g)

DAG 12
Frukost: 1 riven morot med citron
Lunch: 1 stor bit kokt torsk med citron, 1 liten klick smör
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med broccoli

DAG 13
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 riven morot
Middag: ½ kyckling, sallad med olja och citron



Svårigheten består just nu i att jag fått ont i halsen på ett riktigt obehagligt sätt(det känns precis som om det droppar blod ner i svalget konstant. Icky!), och därför vill dricka en massa honungsvatten eller the hela tiden, vilket inte är tillåtet!

Dag 1

Dag 1 av självplågeri.
Jag har alltså börjat med Rikshospitaletdieten igen, detta är tredje gången och senast jag körde var för drygt 2 år sedan.

Utgångsläge
Längd: 175 cm
Vikt: ca 75 kg

Anledning till dietstart:
Två kollegor berättade att de skulle börja med Rikshospitalet och då ville jag också vara med. Det är så mycket lättare att hålla motivationen uppe när man inte är ensam i sitt dietrace.
Dessutom vore det ju ganska skönt att bli av med några sommarkilon, som smugit sig på som bieffekt av min totala protest mot den sk Beach 2011-hetsen. Jag väljer att off-seasonhetsa istället, sån är jag!

Syfte med bloggen:
Visa framsteg och bieffekter med dieten. Samt att få klaga av mig lite under kurens gång.


Here we go!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0